Hardlooptips.nl geeft op haar site hardlooptips voor de beginnende en ervaren hardloper. De informatie die op Hardlooptips.nl wordt gegeven is voor eigen risico van de gebruiker. Raadpleeg altijd bij twijfel een huisarts. Wij zijn geen doktoren, wij geven hardlooptips uit eigen ervaring en vanuit de hardloopliteratuur. Hardlooptips.nl is niet verantwoordelijk voor de gezondheid van de lezers die onze hardlooptips willen of gaan toepassen. Raadpleeg altijd een arts voordat je begint met hardlopen, ieder lichaam is anders. Ben je geblesseerd dan adviseren wij je om je te laten behandelen door ene (huis)arts en/of fysiotherapeut. Hardlooptips.nl is geen vervanging van medisch advies.

In geen enkel geval zal de auteur aansprakelijk gesteld kunnen worden voor enige schade. Echter is de informatie wel met grote zorg verzameld, maar is de correcte werking ervan op geen enkele wijze gegarandeerd. De links op Hardlooptips.nl worden regelmatig op hun geldigheid getest.

Privacy

Hardlooptips.nl maakt gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link. De kleine inkomsten die wij hiermee genereren zijn om de kosten van de site te kunnen betalen en voor het verbeteren van de website.

Verder verzamelt Hardlooptips.nl je privacygevoelige gegevens op de volgende manieren:

  • reacties op onze artikelen
  • aankoop van onze hardloopproducten (in de toekomst)
  • abonneren onze nieuwsbrief
  • deelname aan (win)acties

De verzamelde gegevens worden nooit aan derden verstrekt en uitsluitend gebruikt om je op de hoogte stellen van nieuwe artikelen en acties van Hardlooptips.nl!

Promoten en adverteren

Hardloop gerelateerde websites kunnen op de website van Hardlooptips.nl adverteren tegen een kleine vergoeding, klik hier voor meer informatie.

Copyright

Het is niet toegestaan om zonder toestemming van Hardlooptips.nl de volledige inhoud van de site of delen hiervan te verspreiden via andere kanalen. Linken naar onze artikelen is natuurlijk altijd toegestaan. Citeren van artikelen die op Hardlooptips.nl staan is echter alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming en bronvermelding. Neem eerst contact met ons op!

Indien van toepassing berust het auteursrecht van de aangeboden informatie die via de links toegankelijk is gemaakt bij de rechthebbende van de betreffende pagina’s. Dit geldt ook voor alle gebruikte handelsmerken en logo’s.

Tips voor de redactie? Neem dan contact met ons op.